Γ’ Εθνική: Αιολικός - Αστέρας Βάρης 3-0

Ο Αιολικός επικράτησε εύκολα του Αστέρα Βάρης (3-0) και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στους δύο βαθμούς

Γ’ Εθνική: Αιολικός - Αστέρας Βάρης 3-0

Ο Αιολικός άφησε πίσω τις μέτριες εμφανίσεις που προηγήθηκαν και κόντρα στον Αστέρα Βάρης επικράτησε εύκολα (3-0) και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του 6ου ομίλου στην Γ’ Εθνική όπου συγκατοικούν Πανελευσινιακός και Προοδευτική.

Δύο γκολ για την ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε ο Αποστολόπουλος στο 24’ με σουτ και στο 47’ με κεφαλιά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουρούπης με πέναλτι στο 90’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Καραλή στο 5’, αλλά πέραν αυτού ουδέν.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Τακίδης, Νικολάου, Γιουκαρής, Αποστολόπουλος (78' Παπιομίτογλου), Λαμπράκης (66' Πινέιρο), Εμπουμπά, Πρωτούλης (84' Πάτας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Κανεβέτας (61' Μανωλιάς), Παναγόπουλος (61' Χάιδος), Οικονομόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής (79' Νάκας), Κατσικογιάννης, Καλιμάνης (79' Μελαβράκης), Γκούμας, Λαχούρης (86' Παστρικός).