Σουργιάς: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλό μας»

Ο τεχνικός του ΑΟ Αγίου Νικολάου, Νίκος Σουργιάς, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Σουργιάς: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλό μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός του ΑΟ Αγίου Νικολάου, Νίκος Σουργιάς, παρά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς λόγω της διαφοράς κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες , αλλά αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο που κουραστήκαμε δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες από τον αντίπαλο αλλά ήρθε στο τέλος το 0-1.

Μπορεί να ηττηθήκαμε αλλά συνεχίζουμε με πίστη την προσπάθεια μας. Ασφαλώς και είναι μια ιστορική ημέρα γιατί μια ομάδα της Γ' Εθνικής είναι στους 16 του Κυπέλλου αλλά κυρίως για την εικόνα που δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο μας στα μάτια και πάντα προσπαθούμε και έχουμε δίψα για διάκριση. Στο ματς της Καρδίτσας οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά με την ίδια εικόνα και τύχη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».