Παναχαϊκή: Δωρεάν οι γυναίκες στην Αγυιά

Η διοίκηση της Παναχαϊκής θέσπισε δωρεάν είσοδο για τις γυναίκες σε όλα τα εντός έδρας ματς του Οκτωβρίου

Παναχαϊκή: Δωρεάν οι γυναίκες στην Αγυιά

Σε μια σημαντική κίνηση προέβη η διοίκηση της Παναχαϊκής, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων που συχνά αναλαμβάνουν οι Αχαιοί. Οι «ροσονέρι» αποφάσισαν την δωρεάν είσοδο των γυναικών στην Αγυιά τον Οκτώβριο, ως μήνυμα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Η σχετική ανακοίνωση της Πατρινής ομάδας αναφέρει:

«Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Η Παναχαϊκή ως ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, κληρονομιά και συνεισφορά στην κοινωνία δεν μένει αμέτοχη σε κάτι τόσο σημαντικό που αφορά όλες τις γυναίκες.
΄
Θέλοντας να συμβάλει με τον τρόπο της στη διάδοση της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αποφάσισε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκής (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) για το μήνα Οκτώβριο όλες οι γυναίκες να έχουν δωρεάν είσοδο στο γήπεδο.

Φυσικά με βάση όσα ορίζονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που έχει ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση όλων».