Κάλαϊτζιτς: «Θέλει δουλειά η Παναχαϊκή»

Στην ανάγκη για περισσότερη δουλειά και βελτίωση στάθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, έπειτα από την πρόκριση στην τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Κάλαϊτζιτς: «Θέλει δουλειά η Παναχαϊκή»

Μπορεί η Παναχαϊκή να προκρίθηκε στην τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας με την νίκη της επί του Διαγόρα Βραχνέικων, όμως ο προπονητής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς συνιστά υπομονή και βελτίωση για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου:

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο και το περιμέναμε, λόγω του ότι είναι και τοπικό ντέρμπι. Αλλά ο Διαγόρας είναι μία καλή ομάδα και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την ομάδα μου, που με όλες τις δυσκολίες που είχαμε μέσα στο παιχνίδι, το πήραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αναγκαστικές αλλαγές μας γύρισαν πίσω, επίσης άλλο ένα πρόβλημα που παρουσιάσαμε είναι ότι όταν κερδίζαμε τη μπάλα, δεν είχαμε σωστή ενέργεια, σωστή πάσα. Αυτό μας έλειπε, μία πάσα και θα βγαίναμε με προϋποθέσεις στην περιοχή του Διαγόρα. Πέρα απ’ όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε, έχουμε πάρα πολύ δουλειά, το είδαμε ότι έχουμε δουλειά ακόμα, ξέρουμε το στόχο μας και το έργο μας…

Θα περιμένουμε τέτοια παιχνίδια σαν κι αυτό, ειδικά στα επίσημα. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίζουν με μεγάλα κίνητρα εναντίον μας και θα πιέζουν. Αυτό περιμένουμε και στη συνέχεια θα δούμε πως θα κάνουμε πράγματα για να μπορούμε πιο εύκολα να παίρνουμε τα παιχνίδια».