ΑΟ Πόρου: Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Σκέντζος

Ο Ανδρέας Σκέντζος παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Πόρου, μετά τη συμφωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

ΑΟ Πόρου: Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Σκέντζος

Ο 48χρονος προπονητής Ανδρέας Σκέντζος θα παραμείνει στην ομάδα του ΑΟ Πόρου.

Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο. Πόρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και τη νέα περίοδο με τον Ανδρέα Σκέντζο. Ο 48χρονος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων και θα κοουτσάρει τους “μπλε” και την καινούργια σεζόν στη Γ’ Εθνική. Το έργο του έμπειρου τεχνικού κρίνεται επιτυχημένο καθώς ανέλαβε τον Πόρο σε μία δύσκολη περίοδο, σε μία περίοδο όπου είχε στραβώσει η κατάσταση μετά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που υπήρξαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και με πολύ δουλειά η ομάδα άρχισε σιγά – σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος να παραμένει πανάξια στην κατηγορία.

Ανδρέα με τη δική σου καθοδήγηση και με τη συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού βάσει των εισηγήσεών σου είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και θα πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία βγαίνοντας πλέον τη νέα περίοδο και έξω από τα όρια της Κρήτης. Καλή δύναμη στο έργο σου».