Γ’ Εθνικη: Ο Χαραυγιακός νίκησε 3-1 την Προοδευτική

Με χατ τρικ του Δημήτρη Κασσιανού, ο Χαραυγιακός κέρδισε την Προοδευτική (3-1) στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Γ’ Εθνικη: Ο Χαραυγιακός νίκησε 3-1 την Προοδευτική

Ο Δημήτρης Κασσιανός μετέτρεψε σε προσωπική υπόθεση την αναμέτρηση του Χαραυγιακού με την Προοδευτική, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ των γηπεδούχων στην επικράτησή τους με 3-1. Στο 16‘ με βολέ, στο 42’ με εκτέλεση φάουλ (όπου μάλιστα αποβλήθηκε ο Βαλιουτής της Προοδευτικής) και στο 73’ με σουτ σημείωσε τα γκολ για την ομάδα της Ηλιούπολης.

Για την ομάδα του Κορυδαλλού, που έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, σκόραρε ο Νέρες στο 36’, ενώ στο 78’ αστόχησε σε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ο Σαπαλίδης. Ο Χαραυγιακός με την νίκη του ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης του έκτου ομίλου στη Γ’ Εθνική, ενώ η Προοδευτική περιορίζεται τρεις βαθμούς πίσω του, στην έκτη θέση.

Οι συνθέσεις
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Κούτρας, Κασσιανός (83' Τζανέτος), Κουκοβίνης (83' Ντούνης), Πλούμης (59' Αλσίνιο), Κουτσούμπας (72' Τρυφιάτης), Παρασκευόπουλος Ορ..

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τσουκαλάς, Βαλιουτής, Μανωλιάς, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης (46′ Αποστόλου), Γκόγκα, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης (18′ λ.τ. Σπανός), Νέρες (64' Βύρης).