Στο τοπικό υποβιβάζεται ο Πλατανιάς - «Κάποιοι φρόντισαν να τον εξαφανίσουν» είπε ο Κόλτζος (vid)

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Κόλτζος μετά την ήττα από τον Άγιο Νικόλαο έκανε λόγο για υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα, αν και μαθηματικά έχει ελπίδες.

Στο τοπικό υποβιβάζεται ο Πλατανιάς - «Κάποιοι φρόντισαν να τον εξαφανίσουν» είπε ο Κόλτζος (vid)

«Είναι κρίμα που η ομάδα αυτή υποβιβάζεται, αλλά σίγουρα ενώ στα τελευταία παιχνίδια είχαμε πει ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που φρόντισαν αυτή την ομάδα να την εξαφανίσουν, προσωρινά τουλάχιστον», τόνισε ο κόουτς Κόλτζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να πω ότι ήρθα στη συνέντευξη Τύπου, σεβόμενος καταρχήν την ομάδα του Πλατανιά, την ομάδα του Αγίου Νικολάου και τον συνάδελφο μου, τον κ. Σουργιά. Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι έχει αντικειμενικές δυσκολίες γιατί θα παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ ποιοτική, με πολύ καλό fitness, μια ομάδα που στατιστικά σκοράρει πάρα πολύ, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Από την άλλη, είμαι δυσαρεστημένος όχι για το αποτέλεσμα αλλά γιατί κάνουμε ένα επάγγελμα, βρισκόμαστε στο χώρο του αθλητισμού μόνο και μόνο για να περνάμε καλά, να μαθαίνουμε τους ποδοσφαιριστές να έχουν αρχές και αξίες.

Δυστυχώς σήμερα παρόλο που έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία -από την ώρα που σταμάτησα την ενεργό δράση και είχα πει ότι θα γίνω προπονητής είχα πει ότι δεν θέλω να αναφέρομαι καθόλου σε αυτούς ανθρώπους- δυστυχώς όμως είναι η τρίτη αγωνιστική όπου η ομάδα μας όχι απλά αδικείται, γίνεται καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Και στο ματς με τον Άρη Σούδας και με τον Αστέρα Ρεθύμνου και σήμερα όπου η μπάλα έχει βγει πριν πετύχει το γκολ ο Αγιος Νικόλαος…

Αυτό φυσικά δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα, ούτε ψάχνουμε δικαιολογίες. Απλά είναι καλό οι διαιτητές όταν πηγαίνουν να διαιτητεύσουν έναν αγώνα να μπαίνουν στο κλίμα του, να καταλαβαίνουν ότι κάποιες ομάδες διαθέτουν πολύ νεανικό ρόστερ και θα πρέπει να είναι αντάξιοι των προσδοκιών που τους ορίζει η ΕΠΟ.

Όταν βλέπω έναν επόπτη, ο οποίος για 90 λεπτά μιλάει μόνος του, σηκώνει μόνος του την σημαία και την κατεβάζει οπότε θέλει, όταν βρίσκεται εκτός ρυθμού 90 λεπτά, τότε νομίζω ότι μιλάμε για ανικανότητα κάποιων ανθρώπων και καλό είναι η ΕΠΟ σε μια κατηγορία που έχει περάσει πάρα πολλά από την αρχή της σεζόν να είναι λίγο πιο αντικειμενικοί και σωστοί.

Για το παιχνίδι, είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ ικανό αντίπαλο που έχει το δικό του πλάνο στο γήπεδο, ναι μεν είχε την εδαφική υπέροχη, παρ’ όλα αυτά τις κλασσικές ευκαιρίες τις έχουμε εμείς. Θεωρώ ότι και στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να έχουμε προηγηθεί, τουλάχιστον με ένα καθαρό 2-0, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει την ανατροπή με το δεύτερο τετ α τετ του Μπερντίου και να γυρίσουμε το παιχνίδι σε 2-1 όπου εκεί σίγουρα, μια νεανική ομάδα θα έχει πολύ καλύτερη ψυχολογία απ’ ό,τι αν βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στα νέα αυτά παιδιά τα οποία έδειξαν σήμερα ότι ακόμα και στις ηλικίες του 2004 και του 2005 είναι πάρα πολύ ποιοτικοί. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγίου Νικολάου για την κατάκτηση των 3 βαθμών, να της ευχηθώ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, είναι μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα και βάσεις όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο από πολύ παλιά που την θυμάμαι.

Εμείς θα δώσουμε ευκαιρίες από εδώ και πέρα στα υπόλοιπα παιδιά, είναι κρίμα που η ομάδα αυτή υποβιβάζεται, αλλά σίγουρα ενώ στα τελευταία παιχνίδια είχαμε πει ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που φρόντισαν αυτή την ομάδα να την εξαφανίσουν, προσωρινά τουλάχιστον».