Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση 15 ομάδων για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

Πολλά ακούγονται και λέγονται για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Δεκαπέντε ομάδες από τη βόρειο Ελλάδα, εξέδωσαν και κοινή ανακοίνωση για το θέμα.

Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση 15 ομάδων για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

Δεκαπέντε ομάδες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που υπογράφουν οι Αετός Οφρυνίου, Απόλλων Παραλιμνίου, Ορφέας Ξάνθης, Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη, Mέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, ΑΕ Ευόσμου, ΑΕ Διδυμοτείχου, Άρης Αβάτου, Ελπίδα Σαπών, ΑΕ Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Ποσειδών Μηχανιώνας, Θερμαϊκός Θέρμης, Αγροτικός Αστέρας και Θύελλα Σαρακηνών, ξεκαθαρίζουν τη θέση τους όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΟ

Επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε μετά Χριστό προφήτες, και χωρίς να ρίχνουμε οποιαδήποτε μομφή στην Ομοσπονδία μας,…θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνετε μια προσπάθεια ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ να εκμαιεύσουν την υπογραφή ομάδων και να σας προτρέψουν να διαφοροποιήσετε την μέχρι τώρα απόφαση σας (σκεπτικό) για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου από την αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Η «πρόταση» τους είναι να ξεκινήσει από την αρχή το πρωτάθλημα (15 αγωνιστικές) και να «κλέψετε» από τις ομάδες τους βαθμούς που έχουν πάρει.

Κύριοι αυτήν την άδικη απόφαση δεν θα την δεχτούμε εμείς και αν ου μη γένει το την αποδεχτείτε θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Υ.Γ Κύριοι να ξέρετε ότι τα «βατράχια» είναι πιο πολλά από τα «βουβάλια»!!!

Υ.Γ.2 Κύριοι να ξέρετε … «το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης εμάς δεν μας αρμόζει»!!!

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!!!!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας