ΑΕ Κηφισιάς: Σε «καραντίνα» ο Κούστας

Ο τεχνικός της ΑΕ Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, ήταν εμπύρετος και καταβεβλημένος, έκανε τεστ για τον κορονοϊό, και περιμένει τα αποτελέσματα

ΑΕ Κηφισιάς: Σε «καραντίνα» ο Κούστας

Η διοίκηση της ΑΕ Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κούστα, ο οποίος έχει τεθεί σε «καραντίνα» και αναφέρει τα εξής:

«Κατά την χθεσινή ημέρα ο προπονητής μας Νίκος Κούστας, ήταν εμπύρετος και καταβεβλημένος, πράγμα που τον οδήγησε στο να διεξάγει το τεστ ώστε να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή όχι στον κορονοιό. Περιμένοντας τα αποτελέσματα ο κόουτς μπήκε στην διαδικασία της καραντίνας και των διαδικασιών που απαιτούνται. Χαίρει άκρας υγείας χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο είναι η υπευθυνότητα και η σοβαρή στάση απέναντι στα γεγονότα.

Έτσι, ο προγραμματισμένος σημερινός φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Σαντορίνη 2020 μετά από τη σύμφωνη γνώμη των δυο σωματείων αναβάλλεται ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Στις επόμενες δυο ημέρες όλη η ομάδα μας θα υποβληθεί σε τεστ ενώ για τις 4 ημέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική δραστηριότητα. Ζητούμε συγνώμη από το φιλικό σωματείο της Σαντορίνης 2020.