Ηρακλής: Ανακοίνωσε έξι μεταγραφές – Συμφωνία με Φυτανίδη

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών ενώ δεδομένη είναι η συμφωνία με τον Φυτανίδη.

Ηρακλής: Ανακοίνωσε έξι μεταγραφές – Συμφωνία με Φυτανίδη

Ο Ηρακλής απέκτησε τους Ηλία Μέλκα (31 ετών, τερματοφύλακας από τον Καραϊσκάκη), Δημήτρη Κοβάτση (25 ετών, μεσοεπιθετικός από τον Νέστο Χρυσούπολης), Δημήτρη Πέππα (22 ετών, τερματοφύλακας), Νίκο Ματθαίου (18 ετών, μπακ-χαφ από την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης), Παναγιώτη Μάντικα (17 ετών, εξτρέμ, πέρσι ήταν στον Ηρακλή που έπαιξε στην Γ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας) και Θανάση Καρατίτσου (18 ετών, κεντρικός αμυντικός από τον ΠΑΟΚ Σταυρού).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή (Αμπελοκήπων) Θεσσαλονίκης:

«Στη νέα προσπάθεια που ξεκινούν από κοινού Ηρακλής Θεσσαλονίκης και Ηρακλής Αμπελοκήπων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του τερματοφύλακα Ηλία Μέλκα, ο οποίος αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Ηρακλή και αγωνιζόταν στην ομάδα πριν από εννέα χρόνια. Είναι 31 ετών, προερχόμενος από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Κλείνει τον Φυτανίδη ο Ηρακλής

Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του 25χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού, Δημήτρη Κοβάτση, ο οποίος αγωνιζόταν στον Νέστο Χρυσούπολης, του 22χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Πέππα, του 18χρονου αριστερού μπακ – χαφ, Νικόλαου Ματθαίου, από την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης, του 17χρονου εξτρέμ, Παναγιώτη Μάντικα, ο οποίος αγωνίστηκε με την περσινή ομάδα του Ηρακλή στη Γ΄ ΕΠΣΜ καθώς και του 18χρονου κεντρικού αμυντικού, Θανάση Καρακίτσου, ο οποίος αγωνίστηκε στην Κ17 του Ηρακλή και στην ομάδα του Σταυρού.

Ηρακλής: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Παπαδόπουλου

Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στους ποδοσφαιριστές, που εντάχθηκαν στην ομάδα μας».

Από εκεί και πέρα, δεδομένη είναι η συμφωνία με τον Φυτανίδη και άμεσα θα έχουμε και την ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης.