Κλείνει τον Φυτανίδη ο Ηρακλής

Πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου στόπερ Σωκράτη Φυτανίδη είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με τον συνονόματό του των Αμπελοκήπων.

Κλείνει τον Φυτανίδη ο Ηρακλής

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Σωκράτης Φυτανίδης θα είναι κατά τα φαινόμενα η επόμενη κίνηση του Ηρακλή στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό την ενίσχυσή του. Ως γνωστόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και θα συμπορευτούν στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προχωρήσει οι επαφές μεταξύ των «κυανόλευκων» και του 36χρονου μπακ που έχει καταγωγή από τα Κουφάλια του νομού Θεσσαλονίκης.

Ο Φυτανίδης έχει παίξει κατά σειρά στην αξιόλογη καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2002-07), στον Αστέρα Τρίπολης (2007-11), στον Ατρόμητο (2011-17), στη ρουμανική Γκαζ Μετάν (2018) και στην κυπριακή Ένωση Νέων Παραλιμνίου (2019). Τελευταίος σταθμός του ήταν ο Λεβαδειακός (2019-20), όπου είχε αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του. Ωστόσο η πρόταση του «Γηραιού» τον έχει κάνει να ξανασκέφτεται την επιστροφή του στα γήπεδα.