Ηρακλής: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Παπαδόπουλου

Σημαντική μεταγραφή για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καθώς ο 31χρονος χαφ Γιάννης Παπαδόπουλος εντάχθηκε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, με τον οποίο έχει προχωρήσει σε μνημόνιο συνεργασίας.

Ηρακλής: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Παπαδόπουλου

Την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, ο οποίος έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος μέσος υπέγραψε στην ομάδα των Αμπελοκήπων και θα ενισχύσει με την παρουσία του και την κοινή προσπάθεια με τον «Γηραιό». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος επιστρέφει για δεύτερη φορά στον Ηρακλή, αφού είχε αγωνιστεί με την κυανόλευκη φανέλα και τη σεζόν 2018-19, ενώ συνολικά θα είναι η τρίτη θητεία του στον θεσσαλονικιώτικο σύλλογο, καθώς είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα εκεί το 2006, παραμένοντας για μία διετία.

Έπειτα ο Γιάννης Παπαδόπουλος πέρασε από τον Ολυμπιακό για τρεις αγωνιστικές περιόδους (2008-11), για να ακολουθήσει μια περιπλάνηση του παίκτη σε Γερμανία (Ντιναμό Δρέσδης), Πολωνία (Κρακοβία), Ισραήλ (Χάποελ Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ Ακρέ, Χάποελ Κφαρ Σαμπά) και Κύπρο (Νέα Σαλαμίνα, Διγενής Ακρίτας Μόρφου). Στην Ελλάδα έχει παίξει ακόμα στον Άρη και στη Βέροια, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στη Ρόδο.

Η ανακοίνωση τονίζει:

«Στη νέα προσπάθεια που ξεκινούν από κοινού Ηρακλής Θεσσαλονίκης και Ηρακλής Αμπελοκήπων είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γιάννη, καλώς ήρθες ξανά στη μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή».