Διαγόρας Ρόδου: Συνεχίζουν με Ρουτζιέρη οι «κυανέρυθροι»

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Πέτρο Ρουτζιέρη έδωσαν οι επιτελείς του Διαγόρα Ρόδου επεκτείνοντας τη συνεργασία τους με τον έμπειρο προπονητή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Διαγόρας Ρόδου: Συνεχίζουν με Ρουτζιέρη οι «κυανέρυθροι»

Ο Διαγόρας Ρόδου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στη Football League και η διοίκηση των Ροδιτών αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον κόουτς Πέτρο Ρουτζιέρη που αποτελεί τον πρωτεργάτη αυτή της ομάδας.

Στην ανακοίνωση του ο Διαγόρας Ρόδου αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905, ξεκινώντας τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Πέτρο Ρουτζιέρη. Μετά από την επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, κι έχοντας στο ενεργητικό του δύο ανόδους με το Διαγόρα κάτω από δύσκολες συνθήκες, ο κ. Ρουτζιέρης ήταν αναμενόμενο να παραμείνει στο πόστο του.

Είναι Ροδίτης, είναι "παιδί του Διαγόρα" και ήδη, έχει εξουσιοδοτηθεί "εν λευκώ" να σχηματίσει την προπονητική του ομάδα. Η διοίκηση της ΠΑΕ πιστεύει ότι μαζί του ο Διαγόρας θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του τη νέα περίοδο και του εύχεται, υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας