Ιωνικός: «Μειωτικοί χαρακτηρισμοί του διαιτητή προς τον Φρανκ Τιεντσέ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιωνικός για τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις τους διαιτητή του αγώνα με την Καλαμάτα.

Ιωνικός: «Μειωτικοί χαρακτηρισμοί του διαιτητή προς τον Φρανκ Τιεντσέ»

Η Καλαμάτα επικράτησε εντός έδρας επί του Ιωνικού με 1-0 και σκόρερ τον Λυμπέρη Στεργίδη και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Football League.

Η ομάδα της Νίκαιας εξέδωσε ανακοίνωση για την συμπεριφορά και τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι χρησιμοποίησε μειωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον Φρανκ Τιεντσέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε μάθει να αποδεχόμαστε τις ήττες μας και να δίνουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας και στους διαιτητές, όπως συνέβη και στο ματς με την Ιεράπετρα.

Στο σημερινό παιχνίδι, όμως, με την Καλαμάτα υπάρχουν πράγματα που μας προβληματίζουν.

Καταρχάς, η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στη φάση του 33ου λεπτού με τον Κρητικό ,κάτι που αποδεικνύεται και από την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης. Ο ποδοσφαιριστής μας έβγαινε μόνος του με τον αντίπαλο κίπερ έχοντας σοβαρές πιθανότητες να σκοράρει.

Εν συνεχεία με τις τόσες καθυστερήσεις που έγιναν στη διάρκεια του β ημιχρόνου με τον ρέφερι να υποδεικνύει μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων.

Και τέλος για τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς του διαιτητή της αναμέτρησης ,στο τέλος του αγώνα, προς τον ποδοσφαιριστή μας Φρανκ Τιεντσέ».