Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0: Ο Στεργίδης έκρινε το ματς (highlights)

Το γκολ του Στεργίδη στα πρώτα λεπτά του β' μέρους έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της μεσσηνιακής ομάδας απέναντι στον μαχητικό Ιωνικό.

Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0: Ο Στεργίδης έκρινε το ματς (highlights)

Την τρίτη της νίκη σε σύνολο τεσσάρων αγώνων κατέκτησε η Καλαμάτα το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Ιωνικό, στο εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο επιθετικοί και το γκολ που επιζητούσαν ήρθε στο 57', όταν ύστερα από βαθιά μπαλιά η άμυνα του Ιωνικού αδράνησε και ο γκολκίπερ Κουρεπίνης έκανε λανθασμένη έξοδο, με αποτέλεσμα ο Στεργίδης που καραδοκούσε να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-0.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχασαν την καλύτερη στιγμή τους στο 65' με τη διπλή απόκρουση του Στεφανάκου στις προσπάθειες των Καλλέργη και Κρητικού.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης (78’ Τσιβεκελίδης), Γαλούπης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης (66’ Δήμος), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς (81’ Αλεξόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Παπατζίκος (45’ Μακρίδης), Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Ντάγκρας (70’ Καλογέρης), Κρητικός.