Κουρεπίνης: «Ελπίζω να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και φέτος»

Ο τερματοφύλακας του Ιωνικού Τάσος Κουρεπίνης, μίλησε στο «ΦΩΣ» για την ανανέωσή του με την ομάδα της Νίκαιας. 

Κουρεπίνης: «Ελπίζω να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και φέτος»

Μια ονειρική σεζόν για τον Ιωνικό ολοκληρώθηκε και άπαντες στο στρατόπεδο των Νικαιωτών, ετοιμάζονται πλέον για την συμμετοχή της ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη, κατέκτησε μέσω της διαδικασίας των μπαράζ την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία και ένας ποδοσφαιριστής που συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του ιστορικού συλλόγου, ήταν ο Τάσος Κουρεπίνης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, με τις εμφανίσεις και τις επεμβάσεις του καθ’ όλη της διάρκεια της σεζόν αποτέλεσε τον φύλακα «άγγελο» του Ιωνικού. Η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια, έδινε ένα αίσθημα ασφάλειας στους συμπαίκτες και τον προπονητή του, γεγονός που ώθησε την διοίκηση του κ. Γιάννη Τσιριγώτη να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί του και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος με αφορμή την ανανέωση του με τον Ιωνικό, σχολίασε στο «ΦΩΣ»: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ιωνικό. Είναι ένα υγειές σωματείο, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας, με στόχους και φιλοδοξίες. Είναι τρεις βασικοί παράγοντες που με έκαναν, με χαρά, να ανανεώσω στην ομάδα. Ευχαριστώ την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους και ελπίζω να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και φέτος».