Πιερικός: Συνεχίζει στον πάγκο ο Θεοδοσιάδης

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα καθίσει και την επόμενη περίοδο στον πάγκο του Πιερικού

Πιερικός: Συνεχίζει στον πάγκο ο Θεοδοσιάδης

Σύμφωνα με την αρχική στόχευση εξελίχθηκε η πορεία του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα της Κατερίνης που επέστρεψε την περασμένη περίοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες ήταν άκρως ανταγωνιστική στον βόρειο όμιλο, τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κατάταξης και διασφάλισε με άνεση την παραμονή στην κατηγορία. Ο κόουτς Νίκος Θεοδοσιάδης πιστώνεται την θετική εικόνα και για το λόγο αυτό η διοίκηση των μαυρόασπρων του πρότεινε να παραμείνει στο πόστο του. Και ο έμπειρος προπονητής ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο και άμεσα ανταποκρίθηκε θετικά.

Έτσι οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για μια ακόμα σεζόν και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε στη συνέχεια την σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πιερικός μετά την ολοκλήρωση των επαφών και την συμφωνία με τον Νίκο Θεοδοσιάδη, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο που θα μας βρει όλους μαζί στην Β’ Εθνική.
Επίσης θέλουμε να γνωστοποιήσουμε πως ξεκινάνε άμεσα οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, όπως και με αυτούς που αποτελούν στόχους της ομάδας μας για τον εμπλουτισμό του ρόστερ της νέας περιόδου».

Από την πλευρά του ο Θεοδοσιάδης δήλωσε έπειτα από τη θετική κατάληξη των συζητήσεων: «Ευχαριστώ την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.Όλοι μαζί ενωμένοι να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες και να αποτελεί μια εξαιρετική εικόνα για την πόλη και το νομό κάνοντας περήφανο το φίλαθλο κοινό που με την έναρξη της νέας σεζόν θα επιστρέψει επιτέλους στα γήπεδα!».