Η απάντηση της Καλαμάτας στον Αλέξη Κούγια

Η διοίκηση της Καλαμάτας απάντησε στον Αλέξη Κούγια και τα όσα υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, για τον περσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και τη νίκη με 3-0 της «Μαύρης Θύελλας» επί της ομάδας της Λάρισας.

Η απάντηση της Καλαμάτας στον Αλέξη Κούγια

Η Καλαμάτα απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, σχετικά με τον αγώνα του Οκτωβρίου 2019 απέναντι στην ΑΕΛ.

Η Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στον Κούγια, κάνοντας λόγο για «ιστορική πεντακάθαρη νίκη».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της διοίκησης της Καλαμάτας:

«Σε μια κακή αγωνιστική περίοδο για το πρωτάθλημα της Football League την περίοδο 2019-2020 στο θεσμό του κυπέλλου η ομάδα μας πέτυχε μια ιστορική πρόκριση επί της Α.Ε.Λ με πανάξια νίκη στο γήπεδο της με σκορ 3-0.

Κούγιας: «Προπονητικός απατεώνας ο Μιχάλης Γρηγορίου – Στήσιμο στην Καλαμάτα»

Οι δηλώσεις του κ. Κούγια σχετικά μ' αυτόν τον αγώνα αφορούν την ομάδα του, τον τότε προπονητή της και φυσικά όχι την ομάδα μας και εκτίμησή μας είναι ότι οφείλονταν στην πικρία του από το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από το θεσμό.

Κούγιας: «Τα παιχνίδια Καλαμάτα – ΑΕΛ και ΑΕΛ – Λαμία δεν ήταν καθαρά»

Όμως, επειδή από δημοσιεύματα φέρεται να έχει επιληφθεί Εισαγγελέας, φυσικά θα ανταποκριθούμε σε κάθε πρόσκληση αλλά η θέση μας είναι ξεκάθαρη ότι δηλαδή πρόκειται για μια ιστορική πεντακάθαρη νίκη και πρόκριση σε φιλόξενο υποδειγματικό κλίμα και στα δύο γήπεδα επί μιας από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδος και της αξίζει ο απόλυτος σεβασμός. Ευχή μας είναι και οι δύο ομάδες να πετύχουν τους φετινούς στόχους τους».