ΠΣΑΠ για Football League: «Στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οικογένειες»

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της Πολιτείας να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

ΠΣΑΠ για Football League: «Στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οικογένειες»

Ένα βήμα πριν από τον... γκρεμό βρίσκονται οι ομάδες της Football League, οι οποίες ήλπιζαν ότι θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα, αλλά η απόφαση των υγειονομικών αρχών και της Κυβέρνησης να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΠΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών:
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτεργάτες τους κύριους Κυριάκο Μητσοτάκη και Λευτέρη Αυγενάκη, μόλις έστησε στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τις γυναίκες και τα παιδιά τους και πάτησε την σκανδάλη εκτελώντας τους στην κυριολεξία.

Από μικρά παιδιά ο αθλητισμός, μας προσφέρει ψυχική και σωματική υγεία και εσείς κάθε μέρα εδώ και δέκα μήνες μάς αρρωσταίνετε και ψυχικά και σωματικά.

Απαιτούμε ουσιαστική αντίδραση από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κύριο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Βαγγέλη Γραμμένο, για τη σκανδαλώδη απόφαση της πολιτείας να μην επιτρέψει την επαναλειτουργία των ομάδων της Football League

ΥΓ.1 Κύριε Αυγενάκη τέτοιες ώρες θα έπρεπε να γίνονται ανακοινώσεις ανοίγματος του αθλητισμού και όχι ανακοινώσεις αναδιάρθρωσης.

ΥΓ.2 Κύριε Χαρδαλιά κορυφαία πηγή μετάδοσης είναι η πολιτική σας που ανοίγει κλάδους χωρίς τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας, που άνθρωποι στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα ΜΜΜ, που υπάρχει πολυπληθής αριθμός μαθητών μέσα στις σχολικές αίθουσες, που αναγκάζονται καταναλωτές να περιμένουν στην ουρά των εμπορικών καταστημάτων και άλλα πολλά που εσείς αποφασίσατε. Το σίγουρο είναι πως όχι, δεν είναι ο αθλητισμός κορυφαία πηγή μετάδοσης γιατί τα νούμερα λένε την αλήθεια.

ΥΓ.3 Παιχνίδι είναι το Τζόκερ ή το ΛΟΤΤΟ που θα μπορεί ο κόσμος να τα απολαύσει από την επόμενη βδομάδα (αν είναι δυνατόν) και όχι οι ζωές μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας