Football League: Αίτημα για έναρξη και… παράταση της σεζόν

Την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων, αλλά και την παράταση της σεζόν και για τον Ιούνιο, αιτούνται στην Football Legaue

Football League: Αίτημα για έναρξη και… παράταση της σεζόν

Δύο έγγραφα εστάλησαν σήμερα από την Λίγκα της δεύτερης και τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τη μια το αίτημα για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων της Football League και αποδέκτες την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Από την άλλη, αίτημα προς την ΕΠΟ, με το οποίο ζητείται η αγωνιστική περίοδος που αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, να πάρει από τώρα παράταση μέχρι και τι; 27 Ιουνίου του 2021. Ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε ως καταληκτική ημερομηνία της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στις 23 Μαΐου, αλλά κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο με δεδομένες τις καθυστερήσεις που ήδη έχουν λάβει χώρα.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά μαζί με τα πλέι οφ και πλέι άουτ που προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος κρίνεται αναγκαία η παράταση τουλάχιστον για έναν επιπλέον μήνα και αυτό ζητείται από την Ομοσπονδία. Εντός της εβδομάδας αναμένονται απαντήσεις και στα δύο αιτήματα ζωτικής σημασίας για την λειτουργία της Football League.