Νίκη Βόλου: Ανανέωσε με τον... MVP Μπιτσάκο

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο. 

Νίκη Βόλου: Ανανέωσε με τον... MVP Μπιτσάκο

Με τα χρώματα της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, ήρθε σε συμφωνία με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή για την ανανέωση της συνεργασία τους και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και στο νέο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας της σεζόν που ολοκληρώθηκε από τον κόσμο του συλλόγου και η διοίκηση επιβράβευσε τον ποδοσφαιριστή προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπιτσάκο. Ο Μπιτσάκος, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, με τη φανέλα της Νίκης κατέγραψε συνολικά 18 συμμετοχές, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με τον κόσμο της ομάδας να τον αναδεικνύει, μέσω ψηφοφορίας που οργάνωσε η ΠΑΕ, πολυτιμότερο παίκτη των κυανόλευκων. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία».