Ιωνικός: Στη Νίκαια ο Φαζός

Την απόκτηση του Μανώλη Φαζού ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιωνικού

Ιωνικός: Στη Νίκαια ο Φαζός

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφή ολοκληρώθηκε για τον Ιωνικό που ενέταξε στο ρόστερ του τον ποιοτικό κεντρικό αμυντικό, Μανώλη Φαζό. Ο 25χρονος στόπερ τα βρήκε σε όλα με τους Νικαιώτες και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα χρονιά.

Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ με 20 συμμετοχές, ενώ είχε και 3 γκολ. Ο Μανώλης Φαζός μετρά κατά το παρελθόν και δύο συμμετοχές ως διεθνής, με την Εθνική Ελλάδος Κ19.

Μετά τις υπογραφές, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων», δήλωσε στην επίσημη σελίδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Ιωνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιάννη Τσιριγώτη, τη διοίκηση συνολικά και τον προπονητή κ. Δημήτρη Σπανό που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του Ιωνικού.

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ που είναι η φυσική της θέση. Ευχή μου είναι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα όλοι οι αθλητές και να έχουμε μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν».