UEFA: Μελετά να διεξαχθεί εκτός Αγγλίας το Γουλβς - Ολυμπιακός

Είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να δώσει τη ρεβάνς με τη Γουλβς στους «16» του Europa League εκτός Αγγλίας!

UEFA: Μελετά να διεξαχθεί εκτός Αγγλίας το Γουλβς - Ολυμπιακός

Για το ενδεχόμενο η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο το fosonline.gr σάς είχε ενημερώσει από τις 5 Μαΐου.

Ίσως σε ουδέτερο γήπεδο το Γουλβς – Ολυμπιακός

Πλέον είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί και σε ουδέτερο έδαφος! Κι αυτό γιατί φτάνουμε στο τέλος Μαΐου και η κατάσταση με την πανδημία στην Αγγλία παραμένει ρευστή (μόλις πριν από τέσσερις μέρες δόθηκε το πράσινο φως να ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιο πιθανή ημερομηνία για να γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Europa League (ανάμεσά τους και το Γουλβς - Ολυμπιακός) είναι η 12η Αυγούστου.

Η UEFA όμως πρέπει να προγραμματίσει τους αγώνες και δεν μπορεί να περιμένει πότε (και αν) θα καλυτερέψει η κατάσταση στη Βρετανία. Όπως έχει κάνει γνωστό, θα αποφασίσει στις 17 Ιουνίου με ποιο τρόπο (και πού) θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις της.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι απίθανο η ρεβάνς με τη Γουλβς να γίνει όχι στο «Μολινό» αλλά ούτε και σε κάποιο άλλο γήπεδο της Αγγλίας (το γήπεδο της Άστον Βίλα, το «Villa Park» στο Μπέρμιγχαμ για παράδειγμα).

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τη ρεβάνς του 1-1 με τους «λύκους» εκτός Αγγλίας, πού ακριβώς μένει να το μάθουμε...