Ίσως σε ουδέτερο γήπεδο το Γουλβς – Ολυμπιακός

Συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί στο «Molineux» η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς. Το fosonline.gr εξηγεί τους λόγους...

Ίσως σε ουδέτερο γήπεδο το Γουλβς – Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την Τρίτη (5/5) τους παίκτες του ξανά μετά από σχεδόν δύο μήνες... Ελπίζει να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, εύχεται να ξαναδεί την ομάδα του στο χορτάρι και να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Φυσικά, το μυαλό του είναι και στη ρεβάνς με την Γουλβς, η οποία πιθανότατα θα γίνει στις 6 Αυγούστου.

Υπάρχει, ωστόσο, μία λεπτομέρεια που δεν έχουν υπολογίσει. Το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το παιχνίδι στο «Molineux», την έδρα δηλαδή των «λύκων». Βέβαια, ακόμα και αν γίνει εκεί, θα γίνει δίχως την παρουσία θεατών.

Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από τις τελικές αποφάσεις που θα πάρουν στην Premier League. Τι εννοούμε; Η αρχική σκέψη που υπάρχει είναι να μην ανοίξουν όλα τα γήπεδα στην Αγγλία έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και οι εναπομείναντες αγωνιστικές να πραγματοποιηθούν σε οκτώ έδρες. Το «Molineux» δεν είναι στις βασικές επιλογές της Premier League.

Συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες πλέον, το ενδεχόμενο για λόγους δημόσιας υγείας, το «Molineux» να παραμείνει κλειστό και για την Ευρώπη από τις ποδοσφαιρικές αρχές της Αγγλίας και από την ίδια την κυβέρνηση. Να ζητηθεί δηλαδή στην Γουλβς να παίξει σε ένα από τα οκτώ γήπεδα που θα έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Premier League.

Με λίγα λόγια, δεν αποκλείεται ο επαναληπτικός να γίνει στο γήπεδο της Άστον Βίλα, το «Villa Park» στο Μπέρμιγχαμ που δεν απέχει και αρκετή ώρα από το Γουλβερχάμπτον. Το «σπίτι» των «χωριατών» είναι μεταξύ των οκτώ επιλογών της Premier League και ίσως στο τέλος προτιμηθεί και για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Την Τρίτη (5/5) η «Daily Mail» ανέφερε ότι μπορεί να αυξηθούν τα γήπεδα στα 11 από την Premier League, όπου εκεί συμπεριλαμβάνεται το «Molineux». Προς το παρόν, όμως, η μεγαλύτερη κουβέντα γίνεται για 8 γήπεδα, έτσι ώστε να περιοριστούν οι μετακινήσεις και το «σπίτι» της Γουλβς δεν είναι «εντός» πλάνου.

Όλα αυτά όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν είτε τέλος του μήνα, είτε μέσα στον Ιούνιο. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ότι θα γίνει ο επαναληπτικός στις 6 Αυγούστου.