Ένας μήνας από το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού (vid)

Πέρασε ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού που ήταν εκείνο το 1-1 κόντρα στη Γουλβς στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ένας μήνας από το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού (vid)

Πέρασε ένας μήνας από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ήταν στις 12 Μαρτίου το πρώτο ματς με αντίπαλο τη Γουλβς για τη φάση των "16" του Europa League. Οι Πειραιώτες έμειναν στο 1-1 με τους "λύκους" και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Γουλβερχάμπντον.

Το πότε θα γίνει η ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς παραμένει άγνωστο, αλλά το σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες στην πρώτης τους αναμέτρηση με τους Άγγλους είχαν δείξει τα δόντια τους.

Από το 28' ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεμέδο και στο 54' προηγήθηκε με τον Ελ Αραμπί για να δεχτεί την ισοφάριση από τον Πέδρο Νέτο. Οι συνθήκες κάτω από τις διεξήχθη η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερες. Το ματς με τη Γουλβς έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αφού τότε η κυβέρνηση είχε πάρει τα πρώτα μέτρα για παιχνίδια χωρίς την παρουσία θεατών λόγω του κορονοϊού.

Πέρασε ένας μήνας από εκείνο το ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Γουλβς και σε αυτό το διάστημα έχουν αλλάξει πολλά σε όλο τον κόσμο. Ακόμη ματς δεν έχουμε, ενώ οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να προπονούνται στα σπίτια τους.

Θυμηθείτε τις ενδεκάδες εκείνης της αναμέτρησης:

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά (84’ Γκασπάρ), Μασούρας (34’ Σισέ), Ελ Αραμπί (74’ Φορτούνης)

Γουλβς: Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι (46’ Πέδρο Νέτο), Νέβες, Χιμένεθ, Μπολί, Κόαντι, Ζότα, Σάις, Μουτίνιο (85’ Ντεντόκερ), Βινάγκρε (79’ Ποντένσε), Τραορέ.

Δείτε και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς…