Το μήνυμα της Γουλβς στους οπαδούς της που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)

Η διοίκηση της Γουλβς αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει -μέσω ενός βίντεο- μήνυμα στους οπαδούς της, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα της Γουλβς στους οπαδούς της που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)

"Ευχόμαστε ένας ασφαλές ταξίδι στην πατρίδα στους οπαδούς, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα, αλλά δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν την ομάδα στο παιχνίδι της Πέμπτης", αναφέρει το μήνυμα της Γουλβς, που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook και το οποίο συνοδεύεται από ένα βίντεο με πανηγυρισμούς των φίλων της ομάδας από την Αθήνα.

Σημειώνεται ότι αρκετοί από τους 1.600 φίλους της Γουλβς, που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν ακύρωσαν το ταξίδι τους στην Ελλάδα, παρότι είχαν ενημερωθεί ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων πρόληψης για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι περισσότεροι από αυτούς, μη θέλοντας να χάσουν τα χρήματά τους (αεροπορικά και διαμονή), επέλεξαν να επισκεφτούν τη χώρα μας και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από μπαρ, τα οποία μετέδιδαν τον αγώνα σε απευθείας μετάδοση.