Ολυμπιακός-Γουλβς: Με δάκρυα επέστρεψε ο Ποντένσε (vids)

Συγκινημένος ο Ντανιέλ Ποντένσε στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Με δάκρυα επέστρεψε ο Ποντένσε (vids)

Στις 5 Ιανουαρίου έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο οποίο έγινε αλλαγή στο 60’ λόγω ενοχλήσεων. Από τότε δεν έπαιξε ξανά και ήρθε τελικά η μεταγραφή του στη Γουλβς.

Ολυμπιακός - Γουλβς: Αγκαλιά με τους πρώην συμπαίκτες του ο Ποντένσε! (vid)

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Ντανιέλ Ποντένσε επέστρεψε απόψε στο φαληρικό γήπεδο ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Και αυτός αλλιώς θα φανταζόταν την επιστροφή του. Ήθελε να παίξει μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού, σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά ο κορονοϊός τα χάλασε όλα.

Ο Πορτογάλος περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα πατούσε ξανά το πόδι του στο φαληρικό γήπεδο και φάνηκε αυτό όταν έφτασε η αποστολή της Γουλβς στο Φάληρο. Ο Ποντένσε δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Δακρυσμένος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χαιρέτισε τους πάντες.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Με δάκρυα στα μάτια γύρισε στο φαληρικό γήπεδο ο Ντανιέλ Ποντένσε που στη συνέχεια βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα. Ο Πορτογάλος συνάντησε ξανά τα φιλαράκια του και τα έλεγε μαζί τους σε πολύ θερμό κλίμα. Γι’ αρκετή ώρα μιλούσε με Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Γκασπάρ, αλλά γενικά με όλους τους παίκτες διατηρεί εξαιρετική σχέση. Το τρομερό με τον Ποντένσε είναι πως το τελευταίο του παιχνίδι στο Φάληρο ήταν κεκλεισμένων των θυρών (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό) και στην επιστροφή του πάλι θα παίξει χωρίς κόσμο.

Δείτε εδώ το live το pre game του Ολυμπιακός-Γουλβς

Δείτε και τα βίντεο με την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε…