Ολυμπιακός-Γουλβς: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γουλβς είναι ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει γνωστή την ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τους Άγγλους.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ένα ιστορικό παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Γουλβς. Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε όλο τον κόσμο με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να αναβάλλονται και την UEFA να είναι έτοιμη την Τρίτη να κάνει το ίδιο για Europa League και Champions League.

Δείτε ΕΔΩ live το Ολυμπιακός-Γουλβς (22:00)

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει απόψε τη Γουλβς χωρίς να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες και με το μυαλό όλων να βρίσκεται στις εξελίξεις και στα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.

Ολυμπιακός - Γουλβς: Η ενδεκάδα των «Λύκων» (pic)

Μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς ήταν στον… αέρα, αλλά τελικά θα διεξαχθεί κανονικά. Έγινε γνωστή και η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αποψινή αναμέτρηση και η οποία δεν έχει εκπλήξεις.

Δείτε εδώ το live το pre game του Ολυμπιακός-Γουλβς

Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού με τους Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα να παίζουν στα άκρα της άμυνας. Σεμέδο και Μπα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε θα είναι τριάδα στη μεσαία γραμμή. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Βαλμπουενά και στο άλλο ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί.