Ολυμπιακός - Γουλβς: Προσοχή στο «σημάδι» των Άγγλων

Όταν η Γουλβς φέρνει ισοπαλίες στην Premier League κερδίζει το αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι της! Ο Ολυμπιακός πρέπει να σπάσει αυτό το σερί των «Λύκων».

Ολυμπιακός - Γουλβς: Προσοχή στο «σημάδι» των Άγγλων

Κοιτάζοντας κανείς τα φετινά παιχνίδια της Γουλβς παρατηρεί κάτι πραγματικά πολύ σπάνιο και εντυπωσιακό. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις πριν από τις νίκες που έχει κάνει η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην πορεία της μέχρι τη φάση των «16» του Europa League και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, είχε φέρει ισοπαλία στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της για την Premier League!

Αναφέρουμε αυτό το στοιχείο, διότι πριν από τον σημερινό (12/3, 22.00) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, η Γουλβς είχε την ισοπαλία με την Μπράιτον, με 0-0 στο γήπεδό της. Εάν συνεχιστεί αυτή η απίθανη παράδοση που έχει κάνει η αγγλική ομάδα στην φετινή σεζόν, τότε η Γουλβς θα νικήσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο τους παιχνίδι!

Συνεπώς, πέραν των πολλών και φυσικά σπουδαιότερων λόγων που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα με νίκη στο πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση επί της Γουλβς και τη συμμετοχή στην προημιτελική φάση του Europa League, έχουν μπροστά τους και το εξτρά κίνητρο να σταματήσουν αυτό το σερί των «Λύκων».

Προσέξτε τι ακριβώς έχει συμβεί φέτος, σε ένα πολύ σοβαρό δείγμα επτά διαφορετικών περιπτώσεων:

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 11 Αυγούστου του 2019, η Γουλβς είχε πάρει εκτός έδρας 0-0 από την Λέστερ. Και αμέσως μετά, στις 15 Αυγούστου, νίκησε στο «Μολινό» με 4-0 την Πιούνικ από την Αρμενία.

Στις 19 Αυγούστου η Γουλβς υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισόπαλο το ματς 1-1. Στις 22 του μηνός, οι «λύκοι» πήγαν στο Τορίνο για τον πρώτο αγώνα των play off και νίκησαν με 3-2!

Στις 25 Αυγούστου η Γουλβς υποδέχτηκε για το αγγλικό πρωτάθλημα της Μπέρνλι και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Λίγες μέρες αργότερα, έπαιξε στο γήπεδό της τη ρεβάνς με την Τορίνο, την οποία νίκησε ξανά (στις 29 Αυγούστου) με 2-1.

Τον περασμένο Οκτώβρη, στη φάση των ομίλων του Europa League, συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα: Στις 19 του μηνός για την Premier League: Γουλβς - Σαουθάμπτον 1-1. Και στις 24 Οκτωβρίου η Γουλβς πήγε στην Μπρατισλάβα και επικράτησε της Σλόβαν με 2-1!

Στις 2 Νοεμβρίου η αντίπαλος του Ολυμπιακού έπαιξε στο Λονδίνο με την Άρσεναλ και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Και στις 7 Νοεμβρίου υποδέχτηκε την Σλόβαν Μπρατισλάβας την οποία νίκησε με 1-0.

Στις 8 Δεκεμβρίου η Γουλβς έπαιξε εκτός έδρας με την Μπράιτον και έφερε ισοπαλία 2-2, ενώ στις 12 του ίδιου μήνα υποδέχτηκε την Μπεσίκτας την οποία συνέτριψε με 4-0.

Ενώ πριν από το πρόσφατο επίσης επιβλητικό 4-0 στο γήπεδό της επί της Εσπανιόλ, είχε επίσης φέρει ισοπαλία για την Premier League: 0-0 με την Λέστερ στο «Μολινό».

Αυτή η αντίδραση που βγάζει η Γουλβς στην Ευρώπη μετά από τις ισοπαλίες στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι κάτι που πρέπει να έχει κατά νου ο Ολυμπιακός, ο προπονητής του και οι παίκτες του για το παιχνίδι που πλησιάζει σε μερικές ώρες…