Ολυμπιακός-Γουλβς: Ο «διψασμένος» Βαλμπουενά έχει τον τρόπο

Μεγάλο όπλο για τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια με τη Γουλβς είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος «διψάει» να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Ο «διψασμένος» Βαλμπουενά έχει τον τρόπο

Για τον Ολυμπιακό είναι μία τεράστια πρόκληση η αναμέτρηση με τη Γουλβς. Ελάχιστοι πίστευαν πως οι Πειραιώτες θα κατάφερναν να περάσουν το εμπόδιο της Άρσεναλ, όμως, όχι μόνο το πέτυχαν, αλλά τους άνοιξε και η όρεξη.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Με Φορτούνη η αποστολή

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πλέον πιστεύει πολύ περισσότερο στις δυνατότητες της. Στον Ρέντη παραδέχονται άπαντες ότι η Γουλβς είναι πιο δύσκολη και δυνατή ομάδα από την Άρσεναλ. Τη σέβονται, όμως θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που έχουν για πρόκριση.

Θα αναγκαστούν το βράδυ της Πέμπτης να παίξουν χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά ακόμη κι έτσι ξέρουν ποιος είναι ο δρόμος, ξέρουν ποια είναι η συνταγή. Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός έσφιξε την άμυνα του, έπαιξε προσηλωμένα και κατάφερε να κάνει το θαύμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την όρεξη για να το πετύχουν, έχουν και έναν παίκτη που διψάει για επιτυχίες παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει στα 35 του. Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν καθοριστικός για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση επί της Άρσεναλ και θέλει σαν τρελός να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Ο Γάλλος το 2017 είχε φτάσει στα ημιτελικά του Europa League και μάλιστα ήταν καθοριστικός στη φάση των «16». Η Λιόν είχε αποκλείσει τότε τη Ρόμα με τον Βαλμπουενά να έχει στο ενεργητικό του δύο ασίστ. Διψάει για πρόκριση και επί της Γουλβς και είναι ο παίκτης που τρέμουν οι Άγγλοι.