Ολυμπιακός-Γουλβς: Με Φορτούνη η αποστολή

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τη Γουλβς με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε ξανά και τον Κώστα Φορτούνη.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Με Φορτούνη η αποστολή

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Γουλβς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στον Ρέντη το βράδυ της Τετάρτης. Οι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι για την πρώτη τους αναμέτρηση με τους «λύκους» και παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στα προημιτελικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Γουλβς και σε αυτήν έχει συμπεριληφθεί ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός από τα παιχνίδια με Άρσεναλ, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ και γυρίζει στην αποστολή των Πειραιωτών.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν τη ρεβάνς του Λονδίνου. Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Μπα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.