Ολυμπιακός-Γουλβς: Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον περιορισμό του Χιμένες

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει κανονικά το πλάνο του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς και ο Ραούλ Χιμένες είναι ο μεγάλος του «πονοκέφαλος».

Ολυμπιακός-Γουλβς: Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον περιορισμό του Χιμένες

Ο κορονοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς, όμως, στον Ρέντη προπονούνται κανονικά για την αναμέτρηση της Πέμπτης και προετοιμάζονται πυρετωδώς. Το δήλωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς πως στην ομάδα δεν υπάρχει κανένας πανικός από τις τελευταίες εξελίξεις.

Εκείνος κοιτάζει τη δουλειά του και προετοιμάζει την ομάδα του για μία μεγάλη «μάχη» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο καθαρά αγωνιστικό του αγώνα με τη Γουλβς η κουβέντα έχει επικεντρωθεί στον Αντάμα Τραορέ, ο οποίος θεωρείται ο μεγάλος κίνδυνος.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός της Γουλβς δεν είναι όμως ο μοναδικός, αφού η Γουλβς είναι μία ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Μία από αυτές είναι ο Ραούλ Χιμένες. Ο Μεξικανός φορ είναι ένα πρόβλημα στο οποίο καλείται να βρει λύση ο Πέδρο Μαρτίνς για να τον περιορίσει.

Φέτος έχει πετύχει με τη Γουλβς 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει έξι φορές στα προκριματικά του Europa League, τρεις στον όμιλο και 13 στο πρωτάθλημα. Ήδη σε επίπεδο Premier League ο Ραούλ Χιμένες έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γουλβς.

Το… αντίδοτο για τον Μεξικανό φορ είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτός θα αναλάβει την επιτήρηση του 24χρονου επιθετικού και ο Πέδρο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες δίνει συγκεκριμένες οδηγίες στον 26χρονο κεντρικό αμυντικό για το πως θα καταφέρει να τον περιορίσει. Θα είναι μία ακόμα δύσκολη αποστολή για τον Σεμέδο, αλλά οδηγός του θα είναι οι κόντρες του με τον Χάρι Κέιν.