Ολυμπιακός - Γουλβς: Τι θα γίνει με τους Έλληνες οπαδούς στη ρεβάνς!

Η Αγγλία δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για «κεκλεισμένων των θυρών» παιχνίδια στο Νησί, αλλά δεν αποκλείεται έως την επόμενη εβδομάδα η Γουλβς να έρθει σε συνεννόηση με την αγγλική κυβέρνηση να μην βρεθούν Έλληνες στο «Μολινό».

Ολυμπιακός - Γουλβς: Τι θα γίνει με τους Έλληνες οπαδούς στη ρεβάνς!

Οριστικά χωρίς κόσμο θα γίνει το ματς της Πέμπτης (12/3, 22.00) με την Γουλβς στο Καραϊσκάκη. Εκκρεμεί να γνωστοποιηθεί αν θα μπορέσουν και οι δημοσιογράφοι να καλύψουν από κοντά το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο. Να θυμίσουμε ότι σε άλλα ματς, όπως στο Ίντερ – Λουντογκόρετς, είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και για τους δημοσιογράφους.

UEFA: Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς

Το πρώτο παιχνίδι λοιπόν αποφασίστηκε να γίνει με άδειες εξέδρες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα υποστούν μία μίνι ταλαιπωρία για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, ενώ μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι 1.100 Άγγλοι ταξιδιώτες. Τα χρήματα από τα εισιτήρια του αγώνα θα τα πάρουν φυσικά πίσω. Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αποζημιωθούν από τις αεροπορικές εταιρίες και τα ξενοδοχεία. Στην παρούσα φάση η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Έτσι επιστρέφονται τα χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στη ρεβάνς στο «Μολινό» την παραπάνω Πέμπτη (19/3, 19.55). Η ΠΑΕ έχει πάρει 1.500 εισιτήρια και ήδη αρκετά εξ αυτών έχουν βρει κάτοχο. Το ερώτημα όμως είναι αν θα βρεθούν στις εξέδρες του «Μολινό».

Για την ώρα η αγγλική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι στο Νησί με άδειες εξέδρες. Μέχρι την άλλη εβδομάδα όμως μπορεί να αλλάξουν πολλά. Μπορεί να πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και η Γουλβς σε συνεννόηση με τις αρχές στην Αγγλία να ζητήσουν τη μη παρουσία οπαδών από την Ελλάδα! Όλα είναι πιθανά, καθώς από μέρα σε μέρα – όπως έχετε διαπιστώσει – αλλάζουν τα δεδομένα από τη μία στιγμή στην άλλη.