UEFA: Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς

Οριστικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες, λόγω του κορονοϊού. Η UEFA όπως αναμενόταν δεν πήγε κόντρα στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης

UEFA: Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς

Την Κυριακή η ελληνική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα γίνουν χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Έτσι υπήρχε και θέμα για το τι θα γίνει με το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League.

Αναμενόταν και η απόφαση της UEFA για να μάθουμε αν και το ματς με τη Γουλβς θα γινόταν με κλειστές πόρτες. Η ομοσπονδία που έχει δημιουργήσει ειδική επιτροπή γι' αυτά τα θέματα είχε επαφές με την ελληνική Κυβέρνηση και τελικά αποφάσισε το ματς να γίνει χωρίς παρουσία οπαδών τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Γουλβς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια».