Ολυμπιακός-Γουλβς: Σταμάτησε τη διάθεση των εισιτηρίων η Γουλβς (pic)

Η Γουλβς διέκοψε τη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων που είχαν απομείνει για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός-Γουλβς: Σταμάτησε τη διάθεση των εισιτηρίων η Γουλβς (pic)

Εν αναμονή βρισκόμαστε της οριστικής απόφασης της UEFA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς. Η ελληνική Κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ταξιδιωτικές συμβουλές για τους οπαδούς της Γουλβς από τη βρετανική πρεσβεία!

Για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τους «λύκους» την οριστική απόφαση θα την πάρει η UEFA κατόπιν επαφής που θα έχει με την ελληνική Κυβέρνηση για να ενημερωθεί για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει έχει να κάνει με το γεγονός ότι 1.100 οπαδοί της Γουλβς έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως έχουν κλήσει πτήσεις και ξενοδοχεία.

Ο αγγλικός σύλλογος, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας σταμάτησε τη διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων μέχρι να βγει η οριστική απόφαση της UEFA. Η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν έδινε τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί κάποιο από τα εισιτήρια που έχουν απομείνει.

Η Γουλβς είχε προμηθευτεί από τον Ολυμπιακό 1.600 εισιτήρια, έχει διαθέσει τα 1.100 και αυτό που είχε πει στους ανθρώπους των Πειραιωτών ήταν ότι θα τα δώσει όλα. Να σημειώσουμε πως η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λειψία και την Τότεναμ θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο έπειτα από απόφαση της ομοσπονδίας.