Μαρτίνς: «Δεν με αναγνώριζα στο γκολ του Ελ Αραμπί» (vid)

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο αλλά και για τον έξαλλο πανηγυρισμό του στο τέρμα του Ελ Αραμπί, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό στην Πορτογαλία, ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Μαρτίνς: «Δεν με αναγνώριζα στο γκολ του Ελ Αραμπί» (vid)

Η νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο «Emirates» θα μείνει στην ιστορία. Το γκολ του Ελ Αραμπί στο 119' έδωσε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League με τον Πέδρο Μαρτίνς να πανηγυρίζει έξαλλα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε συνέντευξη στο Canal FPF της χώρας του και παραδέχτηκε πως και ο ίδιος δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του έτσι όπως αντέδρασε. «Δεχθήκαμε το γκολ στο 113' και ψάξαμε κι άλλο γκολ και το βρήκαμε. Ήταν ένα σημάδι ότι η ομάδα πίστευε και ήταν δυνατή πνευματικά»

Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Είχα πει σε Σεμέδο, Σα και Ποντένσε ότι θα βρεθούν στην Εθνική» (vid)

Είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Είχαμε πάντα την ελπίδα πρόκρισης (και μετά το γκολ της Άρσεναλ) και ξέραμε ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε. Την ένιωσα την ομαδική δουλειά. Το ένιωσα στο ημίχρονο, το ένιωσαν όταν πέρασαν 20 λεπτά, το ένιωσα και στο ημίχρονο της παράτασης ότι ναι ήταν δυνατόν. Ένιωσα μια μεγάλη αυτοπεποίθηση των παικτών μου». Και κατέληξε αναφερόμενος στην αντίδρασή του, μόλις ο Αραμπί έκανε το 1-2: «Δεν με αναγνωρίζω σε εκείνο το σημείο. Ήταν μια ευφορία μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη»