Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Είχα πει σε Σεμέδο, Σα και Ποντένσε ότι θα βρεθούν στην Εθνική» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό Μέσο και αναφέρεται στους άσους του Ολυμπιακού, Σα, Σεμέδο και στον Ποντένσε. Τι λέει ακόμα για τον Σάντος.

Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Είχα πει σε Σεμέδο, Σα και Ποντένσε ότι θα βρεθούν στην Εθνική» (vid)

Έχει ήδη πετύχει πολλά στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτό που του λείπει είναι ένας τίτλος. Στην πατρίδα του, πάντως κάνει μεγάλο… γκέλ ο Πορτογάλος τεχνικός και συχνά πυκνά δημοσιογράφοι από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έρχονται στην Ελλάδα προκειμένου να κάνουν αφιερώματα στον 49χρονο κόουτς.

Πρόσφατα στον Ρέντη βρέθηκε το «Canal 11» και ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη. Σε αυτή μίλησε για τους συμπατριώτες του, Σα, Ποντένσε και Σεμέδο. «Δεν το κρύβω πως όταν ήρθαν στον Ολυμπιακού τους μίλησα και τους είπα πως θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να καταφέρουν να κληθούν στην Εθνική ομάδα».

Στην ίδια συνέντευξη ο Μαρτίνς αναφέρθηκε και στον Φερνάντο Σάντος λέγοντας: «Ο Φερνάντο Σάντος λατρεύεται στην Ελλάδα από τον ελληνικό λαό και αυτό δεν είναι απλό να το πετύχει κάποιος, διότι οι απαιτήσεις πάντα είναι μεγάλες». Οι Πορτογάλοι κάνουν αναφορά και στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ.