Νούνο: «Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, τον είδαμε με την Άρσεναλ»

Ο προπονητής της  Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, διευκρίνισε στις δηλώσεις του πως θα είναι πολύ δύσκολη δοκιμασία το ματς με τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League,

Νούνο: «Πολύ δυνατή ομάδα  ο Ολυμπιακός, τον είδαμε με την Άρσεναλ»

Την Γουλβς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των «16» του Europa League, ύστερα από την ιστορική του νίκη και πρόκριση επί της Άρσεναλ το βράδυ της Πέμπτης (27/2).

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός των «Λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση της ομάδας του με την ομάδα του Πειραιά στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Θα είναι πολύ δυνατοί. Είναι μια πολύ καλή ομάδα το οποίο και είδαμε εχθές εναντίον της Άρσεναλ. Οπότε είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοι με τους οποίους αγωνιζόμαστε είναι πολύ δύσκολοι. Συμπεριλαμβανόμαστε στην Premier League, όπου οι υπάρχουν μεγάλες ομάδες, μεγάλοι παίκτες και στο Europa League είναι εξίσου δύσκολα. Με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι, αλλά πορευόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Θα βρούμε τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσουμε για να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα και θα είμαστε πανέτοιμοι για αυτόν.»

Αναφορικά με την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα διευκρίνισε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εκείνον και για όλους μας. Για εμάς, για τους φιλάθλους, για τον σύλλογο, για την πόλη. Επιμένω συνέχεια πως το να είμαστε μέλη αυτού του ταξιδιού του Europa League είναι τεράστιο πράγμα για εμάς.»

Διαβάστε ακόμη:

Europa League: Με Γουλβς ο Ολυμπιακός στους «16»

Europa League: Το προφίλ της... πορτογαλικής Γουλβς (pic & vids)

Πέδρο Μαρτίνς Vs Νούνο Εσπίριτο Σάντο!

Γουλβς: Η πρώτη αντίδραση μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό

Ποντένσε: Η πρώτη του αντίδραση για το Ολυμπιακός - Γουλβς (pics)

Ολυμπιακός – Γουλβς: Έγιναν γνωστές οι ώρες των δύο αγώνων