Ολυμπιακός - Γουλβς: Πέδρο Μαρτίνς Vs Νούνο Εσπίριτο Σάντο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην Ρίο Άβε. Οι κόντρες τους στην Πορτογαλία, το «πράσινο» παρελθόν του νυν τεχνικού της Γουλβς. Ήταν συμπαίκτες στην Γκιμαράες! 

Ολυμπιακός - Γουλβς: Πέδρο Μαρτίνς Vs Νούνο Εσπίριτο Σάντο!

Να, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει επί Μαρτίνς μία ακόμη αγγλική ομάδα μετά τις Μπέρνλι, Τότεναμ και Άρσεναλ. Η Γουλβς και ο Ολυμπιακός συνδέονται με τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε, έχουν άριστες σχέσεις και συνεργασία, αλλά τώρα θα είναι αντίπαλοι σε δύο σπουδαίες μάχες!

Με δύο προπονητές από την Πορτογαλία να κοντράρονται ξανά μετά από 4 χρόνια! Η τελευταία σεζόν που ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο τέθηκαν αντιμέτωποι στην πατρίδα τους ήταν τη σεζόν 2016-17. Ο Εσπίριτο είχε πάει για μία σεζόν στην Πόρτο και ο Μαρτίνς ήταν στην Γκιμαράες. Νικητής ήταν ο νυν τεχνικός της Γουλβς με 2-0 και 3-0. Ο Μαρτίνς έχει τώρα την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς!

Αλλά τα προηγούμενα χρόνια ο Μαρτίνς ήταν συνήθως ο νικητής, στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους. Ο Εσπίριτο έπιασε πρώτη φορά δουλειά ως πρώτος τεχνικός στην Ρίο Άβε και ο Μαρτίνς ήταν στην Μαρίτιμο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε 2 νίκες με 1-0, δύο ματς ήταν ισόπαλα 1-1 και μία φορά νίκησε ο Εσπίριτο στο Κύπελο με 1-0. Σκληρές μάχες!

Όταν ο Σάντο έφυγε από την Ρίο Άβε, το 2014, πήγε εκεί και τον αντικατέστησε ο Μαρτίνς! Ενώ παλιότερα, τη σεζόν 1994-95, οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην Γκιμαράες!

Πρόκειται για δύο ανθρώπους του ποδοσφαίρου με μεγάλη πρόοδο στην καριέρα τους, ο Μαρτίνς είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος. O Νούνο Εσπίριτο ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό επί Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν αρχίσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής. Και πλέον θα δώσουν τη μεγαλύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.