Ολυμπιακός - Άρσεναλ - Ο Φαν Πέρσι... υποκλίνεται: «Αυτά έκανε ο... Ράιαν Γκιγκς»

Δείτε για ποιον παίκτη που είδε χθες στο Ολυμπιακός - Άρσεναλ, στάζει... μέλι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον παρομοιάζει με τον Ράιαν Γκιγκς.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ - Ο Φαν Πέρσι... υποκλίνεται: «Αυτά έκανε ο... Ράιαν Γκιγκς»

Το γκολ που πέτυχε η Άρσεναλ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό ενθουσίασε τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Αυτός, στον οποίο απένειμε τα εύσημα για το συγκεκριμένο γκολ ήταν ο Μπουκαγιό Σακά, ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ Λακαζέτ.

Ο Μπουκαγιό Σακά είναι από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν για την Άρσεναλ και είναι στα μεταγραφικά πλάνα της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπάγερν Μονάχου για το προσεχές καλοκαίρι. Η Άρσεναλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αν ισχύουν όσα είδε στο χθεσινό γκολ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τότε ορθώς πράττει.

Ο Σακά πήγε στο Καραϊσκάκη με οκτώ ασίστ φέτος και σε αυτές πρόσθεσε μια ακόμα. «Ο Ράιαν Γκιγκς έκανε τέτοια... περάσματα της μπάλας . O Ντένις Μπέρκαμπ και o Πολ Σκόουλς», εξήγησε ο Φαν Πέρσι στο BT Sport μετά τον αγώνα.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Άρσεναλ 0-1 (vid)

«Αυτό είναι σαν να επιβάλεις στον επιθετικό να βρεθεί σε θέση απειλής. Αυτό δεν είναι απλό. Είναι κάτι εξαιρετικό. Τείνει να κάνει τη συνέχεια της φάσης να φαίνεται απλή, όμως μόνο οι φανταστικοί παίκτες μπορούν να δώσουν τέτοιες μπαλιές».

Ο Φαν Πέρσι κατέληξε: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ένα νεαρό παιδί να αρπάζει την ευκαιρία του και να παίζει για το μέλλον του. Τα πηγαίνει εξαιρετικά και είναι ωραίο να τον βλέπεις».

Διαβάστε ακόμα:

Η σκακιέρα και το ρίσκο που ήρθε όταν το ματς πήγαινε στο 0-0

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-1: Τον τιμώρησε ο Λακαζέτ

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Το γκολ του Λακαζέτ για το 0-1 (vid)

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Χάνει τη ρεβάνς ο Ρούμπεν Σεμέδο (vid)

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο πρώτο τρίλεπτο (vid)

Φορτούνης: «Δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε» (vid)

Λακαζέτ: «Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα»

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού - Κορυφαίοι οι στόπερ του

Καταστροφή στη βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα πέφτει στην 18η