Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού - Κορυφαίοι οι στόπερ του

Το fosonline.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού - Κορυφαίοι οι στόπερ του

ΣΑ: Πολύ καλή εμφάνιση... Όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για το γκολ που δέχτηκε. Ήταν μία «εκτέλεση» από κοντά που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Σταθερός ήταν ο Πορτογάλος.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Καλός στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος και βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά παρότι είχε μπελάδες με τους προσωπικούς του αντιπάλους και παρότι η φάση του γκολ προήλθε από την πλευρά του, σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Άρσεναλ 0-1 (vid)

ΣΕΜΕΔΟ: Ο Λακαζέτ ήταν εξαφανισμένος για 81 λεπτά. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Σεμέδο που έκανε ένα πολύ «γεμάτο» παιχνίδι.

ΜΠΑ: Εξαιρετικός ο Σενεγαλέζος. Κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες από το πεδίο βολής του, εξαιρουμένου μίας κεφαλιάς του Λακαζέτ. Για πρώτη φορά παίζει απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και δεν φοβήθηκε καθόλου.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Εξ αρχής είχε δύσκολο έργο και δεν μπορούσε να κάνει πολλές κούρσες από την πλευρά του εξαιτίας της παρουσίας του Ομπαμεγιάνγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρτέτα τού πέρασε και τον Πεπέ. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως φρόντισε να κλειδώσει κάπως την πλευρά του «Τσίμι», τοποθετώντας εκεί τον Παπασταθόπουλο. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε περισσότερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η χρησιμοποίηση του Σωκράτη σε ρόλο δεξιού μπακ βοήθησε αρκετά στο να μην πιάσει ο Τσιμίκας την εμφάνιση προηγούμενων αγώνων.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Χάνει τη ρεβάνς ο Ρούμπεν Σεμέδο (vid)

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Κακός ο Βραζιλιάνος. Για την κλάση του, για όσα μας έχει δείξει εδώ και 1,5 χρόνο, για όσα έχει κάνει με τα ερυθρόλευκα, ορισμένες καλές εκλάμψεις που είχε δεν μπορούν να σβήσουν σε καμία περίπτωση μία συνολικά όχι τόσο καλή βραδιά.

ΚΑΜΑΡΑ: Από τους τρεις χαφ ήταν ξεκάθαρα ο πιο δραστήριος ή για να ακριβολογούμε, αυτός που δεν... λύγισε στην πίεση των χαφ της Άρσεναλ. Όσο περνούσε η ώρα ξέμενε από βενζίνη, αλλά ήταν πράγματι από τους καλύτερους του Ολυμπιακού έως το 60’.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αντικαταστάθηκε στο 65’ από τον Φορτούνη και ήταν μία αλλαγή απολύτως δικαιολογημένη. Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Ανδρέας. Σε καθόλου καλή βραδιά... Έχασε πολλές μάχες, έκανε και αρκετά επιπόλαια λάθη...

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-1: Τον τιμώρησε ο Λακαζέτ

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε φουριόζος, θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο ξεκίνημα του ματς, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, όλος ο Ολυμπιακός στηριζόταν πάνω του στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν γίνεται να τα κάνει και όλα ο Γάλλος. Στον βαθμό που μπορούσε ανταπεξήλθε στην πίεση των Λονδρέζων. Στη φάση του γκολ πάντως έχει χάσει τον Σακά. Δεν γύρισε πίσω να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες...

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος άρχισε να προδίδεται από τις δυνάμεις του και τις αντοχές του. Σίγουρα όμως το πρώτο 45λεπτο είναι ένας οδηγός για να αρχίσει να ξαναπαίρνει τα πάνω του στα επόμενα ματς. Βγήκε στο 75’ και μπήκε ο Λοβέρα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έτρεξε πολύ, βγήκε αρκετές φορές μακριά από την περιοχή για να πάρει την μπάλα και να την «σπάσει» αριστερά – δεξιά, ωστόσο, δύο φάσεις τον «σημάδεψαν» στο πρώτο δεκάλεπτο. Θα μπορούσε και στο κακό κοντρόλ του στην έξοδο του Λένο, αλλά και στο «ριμπάουντ» έπειτα από το διώξιμο του Λένο στο σουτ του Βαλμπουενά να αντιδράσει καλύτερα. Δεν ήταν κακός πάντως σε καμία περίπτωση.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο πρώτο τρίλεπτο (vid)

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο 65’ αντί του Μπουχαλάκη και ζωντάνεψε κάπως η μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Είχε μεταξύ άλλων και ένα καλό σουτ με το αριστερό που έφυγε άουτ, ενώ κέρδισε και δύο-τρία φάουλ σε καλή θέση.

ΛΟΒΕΡΑ: Λίγα πράγματα από τον Αργεντινό. Μπήκε στο 75’ αντί του Μασούρα και αν εξαιρεθεί ένα μακρινό σουτ που κατέληξε κόρνερ (βρήκε σε σώματα), δεν κατάφερε να δώσει το τέμπο και τον ρυθμό που ήθελε ο Μαρτίνς.