Ολυμπιακός – Άρσεναλ: H Λέστερ βλέπει Ομάρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η Λέστερ θα έχει απεσταλμένο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη (20/2, 22.00) και θα έχει στραμμένη την προσοχή του στον Ελαμπντελαουί.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: H Λέστερ βλέπει Ομάρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Όπως είναι φυσιολογικό, τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη πάντοτε συγκεντρώνουν αρκετά βλέμματα ξένων «κατασκόπων». Την Πέμπτη (20/2, 22.00) στο Καραϊσκάκη έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών ότι θα έχει απεσταλμένο η Λέστερ.

Οι «αλεπούδες» που βρίσκονται πολύ κοντά στο να παίξουν την επόμενη χρονιά απευθείας στους ομίλους του Champions League, έχουν βγει στην αγορά και αναζητούν δεξί μπακ ενόψει καλοκαιριού.

Για τον Ελαμπντελαουί υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, ότι η Λέστερ μπορεί να έκανε κάποια κίνηση για να τον αποκτήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, ποτέ δεν έφτασε κάποια αξιόλογη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Φυσικά, η Λέστερ και η κάθε… Λέστερ γνωρίζουν πολύ καλά πλέον ότι αν θέλουν να αποκτήσουν τον Νορβηγό μπακ, μπορούν να μιλήσουν απευθείας μαζί του, καθώς έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ενόψει της νέας σεζόν, επειδή το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Αντιθέτως, αν ήθελε κάποιος να τον αποκτήσει τον Γενάρη, θα έπρεπε να καταβάλει και το κατάλληλο αντίτιμο στον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2020, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» και σκοπεύει να ξανακάτσει στο τραπέζι για να συζητήσει με τους Πειραιώτες το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει υπογράψει, είναι λογικό να υπάρχουν αρκετές ομάδες και να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Μία εξ αυτών είναι η Λέστερ που θα έχει άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη για το ματς με την Άρσεναλ, ενώ τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε ξανά έντονη φημολογία ότι και η Σαουθάμπτον τον έχει ψηλά στη λίστα της για την επόμενη σεζόν.