The Express: «Η Άρσεναλ θα μείνει μια επιπλέον νύχτα στην Αθήνα»

Ο Μίκελ Αρτέτα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Express», αποφάσισε η ομάδα του να παραμείνει στην Ελλάδα και το βράδυ της Πέμπτης (20/2) ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να ξεκουραστούν και να αποθεραπευτούν καλύτερα.

The Express: «Η Άρσεναλ θα μείνει μια επιπλέον νύχτα στην Αθήνα»

Μία επιπλέον νύχτα στην Αθήνα θα παραμείνει η Άρσεναλ έπειτα από απαίτηση του Μίκελ Αρτέτα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Express».

Ο Ισπανός προπονητής, αποφάσισε, την παραμονή της αγγλικής ομάδας στην ελληνική πρωτεύουσα και το βράδυ της Πέμπτης (20/2), μετά τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League, προκειμένου οι παίκτες να ξεκουραστούν καλύτερα και να έχουν μία πιο καλή αποθεραπεία μετά την αναμέτρηση.

Συνήθως, οι «κανονιέρηδες» επέστρεφαν αμέσως μετά τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, όμως τώρα ο Αρτέτα θέλει «να πειραματιστεί σχετικά με την αποκατάσταση για να βρει το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα».

Υπενθυμίζουμε, πως η Άρσεναλ θα γυρίσει στο Βόρειο Λονδίνο την Παρασκευή (21/2), για τον Κυριακάτικο (23/2, 18:30) δύσκολο αγώνα με την Έβερτον στο «Emirates».