Χόνβεντ: Κανονικά με Κραϊόβα η ΑΕΚ - Χωρίς κόσμο το παιχνίδι (pics)

Η Χόνβεντ ανακοίνωσε την απόρριψη της ένστασής της από την UEFA, έτσι η Κραϊόβα θα είναι οριστικά αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League. Το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών με επίσημη ενημέρωσή  των Ρουμάνων.

Χόνβεντ: Κανονικά με Κραϊόβα η ΑΕΚ - Χωρίς κόσμο το παιχνίδι (pics)

Η Χόνβεντ είχε καταθέσει ένσταση στην UEFA μετά τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με την Κραϊόβα, ζητώντας τον αποκλεισμό της ρουμάνικης ομάδας από το Europa League. Η UEFA τελικά την απέρριψε σήμερα (5/8) ύστερα από αρκετές ώρες ακρόασης, όπως ανακοίνωσαν οι Ούγγροι.

Μετά από επεισόδια και τραυματισμό διαιτητή από κροτίδα, η Κραϊόβα αντίπαλος της ΑΕΚ!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA συγκεκριμένα, έκρινε ότι τα όσα διαδραματίστηκαν πριν την έναρξή του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια της παράτασης, δεν είχαν κάποιο αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι η Κραϊόβα θα είναι οριστικά η αντίπαλος της «Ένωσης», στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δείτε την ανάρτησή της Χόνβεντ στο Facebook:

Να σημειώσουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν στη Ρουμανία την Κραϊόβα χωρίς κόσμο. Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση των Ρουμάνων, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επέβαλλε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 60.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Χόνβεντ.

Δείτε την ανάρτησή της Κραϊόβα στο Facebook: