Μετά από επεισόδια και τραυματισμό διαιτητή από κροτίδα, η Κραϊόβα αντίπαλος της ΑΕΚ!

Από επεισόδια, μεταξύ οπαδών, αμαυρώθηκε η αναμέτρηση Κραϊόβα - Χόνβεντ για το 2ο προκριματικό του Europa League από την οποία προέκυψε ότι η ρουμανική ομάδα θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο

Μετά από επεισόδια και τραυματισμό διαιτητή από κροτίδα, η Κραϊόβα αντίπαλος της ΑΕΚ!

Επεισόδια αλλά και τραυματισμό διαιτητή από κροτίδα περιλάμβανε ο αγώνας Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα - Χόνβεντ, ο οποίος έληξε δίχως γκολ μετά το πέρας του 90λεπτου, αλλά και της παράτασης (σ. και το πρώτο ματς είχε λήξει με «λευκή» ισοπαλία), για να επικρατήσουν οι Ρουμάνοι, των Ούγγρων, με 3-1, στα πέναλτι.

Αποτέλεσμα που ενδιέφερε και την ΑΕΚ αφού από το συγκεκριμένο ζευγάρι προέκυπτε η αντίπαλος της στον 3ο προκριματικό γύρο.

Τα έκτροπα ξεκίνησαν πριν την σέντρα του παιχνιδιού όταν σημειώθηκαν συμπλοκές στην εξέδρα ανάμεσα στους οπαδούς των Ούγγρων και την αστυνομία.

Οι εκδρομείς των φιλοξενούμενων προσπάθησαν να κινηθούν προς αυτούς των γηπεδούχων (αφού είναι παροιμιώδης η αντιπαλότητα Ρουμάνων και Ούγγρων, που υποκινείται από εθνικιστικά κίνητρα). Η αστυνομία έδρασε άμεσα και παρά την ένταση που ακολούθησε τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Κι ενώ πέρασαν 120 λεπτά δίχως ...παρατράγουδα, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης τραυματίστηκε ο διαιτητής. Δίπλα στο πόδι του Άρντολντ Χάντερ από τη Βόρεια Ιρλανδία έσκασε κροτίδα, ενώ αναπτήρας τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί. Μάλιστα, οδηγήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου μ' ασθενοφόρο.

Παρότι το ματς ολοκληρώθηκε, με 12 λεπτά καθυστέρηση, μετά απ' όλα αυτά θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της UEFA κι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο βαρύτατων ποινών.