Χτυπάει καμπανάκι η Θύρα 7 για Ντιναμό (pic)

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ζητούν από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να προστατεύσει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις.

Χτυπάει καμπανάκι η Θύρα 7 για Ντιναμό (pic)

Μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού στη μέχρι τώρα πορεία του στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η έδρα του. Οι Πειραιώτες είναι αήττητοι τη φετινή σεζόν στο γήπεδο τους, έχουν πάρει σημαντικές νίκες και η μοναδική ομάδα που κατάφερε να φύγει αλώβητη (0-0) από το φαληρικό γήπεδο ήταν η Μπέτις, η οποία πέρασε ως πρώτη τον όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο έχουν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με διετή αναστολή. Ήδη η UEFA έχει ενημερώσει την ομάδα του Πειραιά πως αν συμβεί το παραμικρό στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου θα υπάρξουν κυρώσεις για τον Ολυμπιακό και δεν θα μπορέσει να αποφύγει την τιμωρία.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει χτυπήσει καμπανάκια προς τον κόσμο που θα γεμίσει το φαληρικό γήπεδο. Ζητάει τεράστια προσοχή, ενώ το ίδιο έκανε και η Θύρα 7 με ανάρτηση στο επίσημο προφίλ της στο facebook. Οι οργανωμένοι προειδοποιούν πως κανείς δεν πρέπει να δώσει κανένα δικαίωμα, πως δεν ανάβουν καπνογόνα, δεν μπαίνουν στο γήπεδο και δεν κλείνουν τα σκαλοπάτια.

Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 7…