Ντιναμό Κιέβου: Αποχώρηση πριν τον Ολυμπιακό και γιατί θα ήταν το ίδιο αν κληρωνόταν με την Αρσεναλ

Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή και τα τελευταία μεταγραφικά νέα της ουκρανικής ομάδας.

Ντιναμό Κιέβου: Αποχώρηση πριν τον Ολυμπιακό και γιατί θα ήταν το ίδιο αν κληρωνόταν με την Αρσεναλ

Η κλήρωση των «32» του Europa League έβαλε την Ντιναμό Κιέβου στον δρόμο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Σολδάνο για να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή και μαζί ακόμη με την ένταξη του Μασούρα στο ρόστερ είναι πιο δυνατοί.

Από την άλλη, η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφή μέχρι στιγμής. Μάλιστα, παραχώρησε έναν μεσοεπιθετικό της δανεικό στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και την Ρίζεσπορ.

Πρόκειται για τον Ουκρανό, Μίκολα Μόροζιουκ ο οποίος έχει 119 συμμετοχές με την Ντιναμό Κιέβου ανεξαρτήτου διοργάνωσης και απολογισμό 9 γκολ και 24 ασίστ. Ο 30χρονος Ουκρανός δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό κάτι που σημαίνει πως ίσως η Ντιναμό Κιέβου βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Επίσης, οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της Ντιναμό Κιέβου ήρθαν σε αντίθεση με αυτά που έγραφαν οι δημοσιογράφοι στην Ουκρανία σχετικά με την κλήρωση που έβγαλε αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Όπως δήλωσε ο Μαξίμ Σατσκίχ η κλήρωση δεν ήταν τόσο ευνοϊκή για την ομάδα του και μεταξύ άλλων μίλησε για την μετάβαση στους ευρωπαϊκούς αγώνες από τα φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της Ντιναμό Κιέβου:

«Το αποτέλεσμα φαίνεται πάντα αργότερα. Είτε κληρωνόμασταν με τον Ολυμπιακό, είτε με την Άρσεναλ, ποια θα ήταν η διαφορά; Δεν θα αλλάξουμε όλες μας τις τακτικές! Θα μελετήσουμε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν πως η κλήρωση ήταν καλή. Τόσο η δική μας όσο και της Σαχτάρ. Όμως, δεν νομίζω πως ήμασταν τυχεροί. Όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες».

«Είναι πάντα πολύ δύσκολα μετά από την προετοιμασία και τα φιλικά ματς, να γίνει η... μετάβαση στους αγώνες ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία».