Ο Μαρτίνς μίλησε για Σολδάνο, Μασούρα και Europa League

Τι είπε ο Πορτογάλος για το ρόστερ που έχει στη διάθεση του και η σιγουριά του πως η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Μαρτίνς μίλησε για Σολδάνο, Μασούρα και Europa League

Δεν ξεκίνησε νικηφόρα το 2019 ο Ολυμπιακός, αφού έμεινε στο 0-0 με τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Η ομάδα του Πειραιά δεν είχε καλή εικόνα κάτι που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο τόσο λόγω της μεγάλης διακοπής όσο και των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Σε αυτά στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Ξάνθη. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στις προσθήκες των Σολδάνο και Μασούρα, αλλά στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το πόσο ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος είναι από το σημερινό ματς, ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη: «Ευχαριστημένος δεν είμαι από την απόδοσή μας γιατί ξεκινήσαμε με χαμηλό επίπεδο απόδοσης στο α’ ημίχρονο και στα πρώτα 15 λεπτά. Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες ήταν κατώτεροι του επιπέδου τους και απ’ αυτό που μπορούν να αποδώσουν. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτό που συνηθίζει να είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, όμως με βάση την εικόνα του αντιπάλου και τη γενικότερη του αγώνα, πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ευχαριστημένοι δεν είμαστε γιατί όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου όπως γνωρίζουμε είναι ιδιαίτερα. Βέβαια, εμάς ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν κερδίσαμε. Πλέον περιμένουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας. Οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές. Σήμερα οι συνθήκες ήταν δύσκολες για τη διεξαγωγή του αγώνα. Τόσο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που δεν ήταν καλή, όσο και το κρύο που ήταν πάρα πολύ. Περιμένουμε πως στην έδρα μας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Επομένως, ανακεφαλαιώνοντας δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Νομίζω πως στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε όπως σας είπα και πριν και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Περιμένουμε τον επόμενο αγώνα που όλα είναι ανοιχτά».

Για το τι περιμένει να δει από την ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Η ομάδα θα βελτιωθεί δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα και έχει δείξει ότι πάντα δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις. Περιμένουμε λοιπόν πως θα δείξει το πρόσωπο που της αρμόζει και θα ανταπεξέλθει στο ύψος του δύσκολου προγράμματος όπως είπατε και εσείς. Με τις προσθήκες του Σολδάνο και του Μασούρα, πιστεύω πως η ομάδα μας έχει ολοκληρωθεί και θα δείξει ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε δείξει πως πάντα μπορούμε και δίνουμε τις απαντήσεις που χρειάζονται. Έχουμε μία δικαιολογία αν θέλετε για την εικόνα μας στα πρώτα 45λεπτά. Το γεγονός ότι είχαμε τρεις εβδομάδες να αγωνιστούμε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μία δικαιολογία για την έλλειψη συγκέντρωσης που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι κι αυτή τη χρονιά. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Παίζουμε στο Europa League και είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Έχουμε σκοπό λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση αυτή και να συνεχίσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Είμαστε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό για εμάς, όμως έχουμε και τον πολύ μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά 8 βαθμών, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεται και πως θα παίξει απέναντι στον Λεβαδειακό την επόμενη κιόλας αγωνιστική, με τελείως διαφορετικό τρόπο απ’ ότι παίξαμε σήμερα».

Για το αν υπήρχαν διαφορές ή ομοιότητες μεταξύ του σημερινού παιχνιδιού για το Κύπελλο, απ’ αυτό του πρωταθλήματος προ ημερών: «Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συγκρίνουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι τελείως διαφορετικά. Σήμερα η ομάδα μας δεν είχε τόσο καλό πρόσωπο όσο τότε και επίσης το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό. Δεν είχαμε δηλαδή το πρόβλημα που είχαμε τότε με τον φωτισμό, ούτε διάφορα άλλα προβλήματα που είχαν προκύψει εκείνη την ημέρα. Τελείως διαφορετικό το παιχνίδι του πρωταθλήματος από το σημερινό παιχνίδι για το Κύπελλο».