Παβλένκα: «Χαρούμενος που κράτησα το μηδέν»
Ο Γίρι Παβλένκα μίλησε για το 0-0 του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο Γίρι Παβλένκα ήταν καθοριστικός για την ομάδα του που έμεινε στο 0-0 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Τσέχος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος για την εμφάνιση που πραγματοποίησε, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά ο Παβλένκα μίλησε:
«Παντρεύτηκε» προβλήματα
Για το παιχνίδι: «Είμαι ελαφρώς χαρούμενος που κράτησα το μηδέν αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στόχος μας ήταν η νίκη. Δυστυχώς σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες σήμερα και δεν σκοράραμε».
Για τη συνεισφορά του κάτω από την εστία: «Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Σήμερα κανένας δεν είναι χαρούμενος για την ισοπαλία, στόχος μας ήταν η νίκη. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι για την συνέχεια».
Για τη δυστοκία του ΠΑΟΚ: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είναι κάτι θετικό. Αυτό που μας έλειψε ήταν η αυτοπεποίθηση μπροστά από την εστία, που θα μας έδινε την κατάλληλη ηρεμία για να τελειώσουμε τις φάσεις».