Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ τσέκαραν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Στο ματς με τη Μίλαν υπήρχαν άνθρωποι των αγγλικών συλλόγων, οι οποίοι στόχευαν σε συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ τσέκαραν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν στραμμένα τα βλέμματα τους στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, το βράδυ της Πέμπτης. Οι Πειραιώτες έχουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό παρακολούθηση από μεγάλους συλλόγους της Ηπείρου μας.

Έτσι την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρέθηκε άνθρωπος της Νιουκάστλ. Οι "ανθρακωρύχοι" είναι γνωστό πως έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ των Πειραιωτών, τον Λεονάρντο Κούτρη. Πληροφορίες από το Νησί, ωστόσο αναφέρουν πως τσέκαραν τόσο τον Μαντί Καμαρά όσο και τον Παπέ Σισέ, οι οποίοι επίσης το τελευταίο διάστημα απασχολούν συλλόγους της Ευρώπης.

Στο φαληρικό γήπεδο σύμφωνα υπήρχε και το βλέμμα ενός πρώην ανθρώπου του Ολυμπιακού, του Μάριο Ουσίγιους. Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ τσέκαρε τον Κούτρη σε ένα πολύ δυνατό και κρίσιμο ματς, ενώ ξεχώρισε τον Μαντί Καμαρά και τον Παπέ Σισέ.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που θα μας απασχολήσουν πιθανότατα ακόμα και τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή, πάντως, στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με αυτά τα σενάρια και εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να κλείσουν τη χρονιά με νίκες στα ματς που απομένουν.